0297-255688info@platimex.nl

Carwrapping

U bent hier

GHSC Trading Mini Carwrap

Opvallende Mini Cooper Carwrap voor GHCS Trading Amsterdam

GHCS Trading uit Amsterdam kwam met het vraagstuk bij Platimex Reclame & Beletteringen dat men een oorspronkelijk witte Mini een sprekende belettering wilde geven.

Na goed overleg is er gekozen voor een Carwrap waarbij de auto voorzien moest worden van een opvallend FC design.

Topfinish

Topfinish Mijdrecht kiest voor carwrap gecombineerd met belettering.

Topfinisch uit Mijdrecht benaderde Platimex Reclame & Beletteringen met de vraag of wij de autobelettering op basis van een gedeeltelijke Carwrap voor hen konden verzorgen.

Motion Gietvloeren

In opdracht van Motion gietvloeren heeft Platimex Reclame & Beletteringen een tweetal auto's voorzien van een gedeeltelijke Carwrap en enkele losse beletteringen. Met deze belettering voert Motion Gietvloeren haar huisstijl nu ook door in het wagenpark.

Audi TT Vossestein

In opdracht van Autobedrijf Vossestein uit Nieuwer ter Aar hebben wij een Audi TT voorzien van een opvallende maar nette belettering op basis van een gedeeltelijke carwrapgemonteerd op deze Audi TT. Ook het ontwerp voor de auto is in samenspraak met Vossestein door Platimex Reclame & Beletteringen verzorgd

Bayliner Dashboard

Voor een particuliere klant uit Vinkeveen hebben wij een door de zon verkleurd dashboard van een Bayliner opnieuw gewrapped met een Carbon look folie. In dit geval is het op locatie in Vinkeveen uitgevoerd.

All stars Bowling

De Stichting BTA kwam met een vraagstuk bij ons langs om een opvallende autobelettering te ontwerpen en uit te voeren op een ford Galaxy met het thema Bowling. Platimex heeft een ontwerp gemaakt voor deze auto waarbij het net een rijdende Bowlingbaan was geworden. De klant was enthousiast en Platimex heeft de productie en montage snel verzorgd. Daarnaast zijn de bumpers en het dak voorzien van een Mat zwarte Carwrapfolie.