0297-255688info@platimex.nl

Voertuigreclame

U bent hier

Platimex is een bedrijf wat van alle markten thuis is en men denkt ook graag mee. Prettig zakendoen dus!

Saskia Versteegh / Coördinator Marketing & Communicatie

In januari 2011 is de Walraven Group op een nieuw bedrijfslogo overgegaan. Als gevolg van de logowissel moesten diverse gevellogo's en inpandige logo's vervangen worden. Voor de klus hebben wij een drietal leveranciers verzocht om een plan te maken en een offerte uit te brengen. Onze keuze is daarbij gevallen op de firma Platimex. Alle werkzaamheden zijn binnen de gestelde termijn, volgens begroting en naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd.

JERRY NIJSSEN / Manager Marketing Communications Walraven Group

Platimex Reclame & Beletteringen heeft onze auto van belettering en logo voorzien en het ziet er fantastisch uit!
We krijgen hier veel positieve reacties op.

KLAAS KLEIJN / Communicatieweg.com

Voertuigreclame: een goede en effectieve investering

De meest effectieve manier van reclame maken is, na een reclamespot op televisie, voertuigreclame. Een auto met uw huisstijl of reclameboodschap erop is dan ook een bijzonder goede investering.

Als u op pad gaat met uw bedrijfswagen slaat u meerdere vliegen in één klap: u komt op een comfortabele manier bij uw klanten, zij herkennen u in een enkele oogopslag en ook onderweg maakt u op doeltreffende wijze reclame voor uw bedrijf.

Uw bedrijfsauto is uw rijdende visitekaartje!

Bedrijfswagens worden dagelijks door vele duizenden mensen gezien. Het is uw rijdende visitekaartje, dus de reclame-uiting moet er perfect uitzien. Platimex Reclame & Belettering regelt dat voor u!

Talrijke mogelijkheden voor voertuigreclame

De mogelijkheden van voertuigbeletteringen zijn eindeloos. Uw complete auto inpakken met een carwrap? Geen probleem! Een strak zakelijk logo op uw bedrijfsauto? Doen we!

U kunt zelf een ontwerp aanleveren of onze vormgevers om een uitgewerkt concept vragen, alles is mogelijk!

Met onze actuele kennis van alle materialen zorgen wij bij Platimex Reclame & Belettering voor een uitstekende reclame-uiting, die lange tijd meegaat.

Platimex: specialist in full colour voertuigreclame

Platimex Reclame & Belettering is als specialist in voertuigreclame het perfecte aanspreekpunt voor u, of u nu één auto hebt of een heel wagenpark. In goed onderling overleg verzorgen wij voor elke wagen de perfecte reclame-uiting.

Inclusief full colour ontwerpen in elk formaat, de montage - al dan niet op locatie of met vervangend vervoer - en het onderhoud. Na afloop van de leaseperiode van een voertuig regelen wij ook de demontage en reconditionering.

Wilt u meer weten over de voor u geschikte voertuigreclame? Neem dan contact op via onze contactpagina of bel ons op 0297-255 688.