0297-255688info@platimex.nl

Lichtstraten

U bent hier

Lichtstraten

Lichtstraten zijn prachtig! Gebouwen krijgen er een bijzondere uitstraling door. Maar helaas heeft een lichtstraat ook een nadeel…

Een lichtstraat geeft in feite hetzelfde effect als een broeikas. Het glas in een broeikas zorgt ervoor dat de kas van binnen opwarmt. Ook wanneer het buiten niet heet is qua temperatuur, wordt het binnen al warm wanneer de zon op het glas staat. En hoe mooi een lichtstraat ook is, dat is niet waar u op kantoor op zit te wachten! Gelukkig hoeft u niet direct het gehele ontwerp van uw kantoorpand aan te passen.

Onze speciale folies voor lichtstraten zorgen dat de opwarming van het pand door de zon tegen wordt gegaan. Hierdoor houdt u de kosten van airconditioning laag, wat het aanbrengen van folie tot een energiebesparende investering maakt.

U wordt ook gelijk beschermd voor doorvalbeglazing. Met al dat glas boven uw hoofd loopt u ongemerkt risico. Het risico van glasbreuk, ofwel door hagel, door fouten in productie of slechte montage is nooit uitgesloten. Dit probleem verhelpt u door glasfilm te monteren.