0297-255688info@platimex.nl

Lichtreclame

U bent hier

In januari 2011 is de Walraven Group op een nieuw bedrijfslogo overgegaan. Als gevolg van de logowissel moesten diverse gevellogo's en inpandige logo's vervangen worden. Voor de klus hebben wij een drietal leveranciers verzocht om een plan te maken en een offerte uit te brengen. Onze keuze is daarbij gevallen op de firma Platimex. Alle werkzaamheden zijn binnen de gestelde termijn, volgens begroting en naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd.

JERRY NIJSSEN / Manager Marketing Communications Walraven Group

Lichtreclame

Doosletters
Doosletters zorgen voor een professionele uitstraling. Ieder gewenst lettertype, kleur of logo is in doosletters uitvoerbaar. Doosletters kunnen worden verlicht door middel van PL, Neon of LED verlichting.

Lichtbak
Lichtbakken zijn leverbaar in diverse vormen en afmetingen en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Zowel overdag als 's avonds heeft een lichtbak een goed bereik. Monteren kan onder meer aan de gevel van uw bedrijfspand, op een reclamezuil, op een luifel of op het dak.

Een grootformaat lichtbak kan worden uitgevoerd met lichtreclamedoek; dit sterke PVC-doek wordt op het frame gespannen en beletterd met naam en/of logo. Lichtbakplaten met deelnaden behoren hiermee tot het verleden.

Lichtkoof
Een lichtkoof is een oplossing voor het aanlichten van reclameborden en gevelbelettering. De koof geeft een schitterend decoratief lichtaccent op gevels en wanden.