0297-255688info@platimex.nl

Glasfolie

U bent hier

Platimex is een bedrijf wat van alle markten thuis is en men denkt ook graag mee. Prettig zakendoen dus!

Saskia Versteegh / Coördinator Marketing & Communicatie

In januari 2011 is de Walraven Group op een nieuw bedrijfslogo overgegaan. Als gevolg van de logowissel moesten diverse gevellogo's en inpandige logo's vervangen worden. Voor de klus hebben wij een drietal leveranciers verzocht om een plan te maken en een offerte uit te brengen. Onze keuze is daarbij gevallen op de firma Platimex. Alle werkzaamheden zijn binnen de gestelde termijn, volgens begroting en naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd.

JERRY NIJSSEN / Manager Marketing Communications Walraven Group

Platimex heeft zowel prive als zakelijk voor ons een kwalitatief hoogstaand product geleverd, waar wij en ook onze visite en klanten met plezier naar kijken. Wij zijn ook zeker van plan in de toekomst gebruik te maken van zijn diensten!

TONI VAN DER ZWAARD / van der Zwaard optiek

Vlakglasbehandeling met een multipurpose glasfilm is een uitermate geschikte oplossing voor het beschermen van uzelf, uw medewerkers en uw gebouw en eigendommen tegen:

* schadelijke UV-straling
* hinderlijke warmte
* hinderlijke schitteringen
* inbraak
* vandalisme
* en nog veel meer...

Platimex installeert als erkend en gecertificeerd installateur o.a. de glasfilms van Sungard, Sungard is een van de grootste en meest gerenommeerde producenten op het gebied van glasfilms voor vele toepassingen.

Graag nodigen wij u uit op onze website de mogelijke oplossingen voor uw probleem te vinden. Uiteraard kunt u voor al uw vragen contact met ons opnemen.