0297-255688info@platimex.nl

Gevelletters

U bent hier

Platimex is een bedrijf wat van alle markten thuis is en men denkt ook graag mee. Prettig zakendoen dus!

Saskia Versteegh / Coördinator Marketing & Communicatie

In januari 2011 is de Walraven Group op een nieuw bedrijfslogo overgegaan. Als gevolg van de logowissel moesten diverse gevellogo's en inpandige logo's vervangen worden. Voor de klus hebben wij een drietal leveranciers verzocht om een plan te maken en een offerte uit te brengen. Onze keuze is daarbij gevallen op de firma Platimex. Alle werkzaamheden zijn binnen de gestelde termijn, volgens begroting en naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd.

JERRY NIJSSEN / Manager Marketing Communications Walraven Group

Ons programma in gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Zo kunnen wij u ACRYLOX aanbieden. ACRYLOX is een lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat welke verkrijgbaar is in de diktes 8, 19 en 30 mm. Tevens is er een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Als variant is de ACRYLOX TRANSLUCENT met een lichtdoorlatendheid van 40% zeer interessant.

Kiest u voor extra stijlvol en exclusief, kies dan voor gevelletters uit RVS in de uitvoering goud, zilver of brons, geslepen of gespiegeld. RVS gevelletters worden ook verlijmd met ACRYLOX aangeboden. Een prijsgunstig alternatief is dibond butlerfinish in de uitvoering goud, zilver, koper, geslepen of zilver metallic.

Overige materialen in diverse diktes zijn (geanodiseerd) aluminium, acrylglas en PVC geschuimd.