0297-255688info@platimex.nl

Doosletters

U bent hier

In januari 2011 is de Walraven Group op een nieuw bedrijfslogo overgegaan. Als gevolg van de logowissel moesten diverse gevellogo's en inpandige logo's vervangen worden. Voor de klus hebben wij een drietal leveranciers verzocht om een plan te maken en een offerte uit te brengen. Onze keuze is daarbij gevallen op de firma Platimex. Alle werkzaamheden zijn binnen de gestelde termijn, volgens begroting en naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd.

JERRY NIJSSEN / Manager Marketing Communications Walraven Group

Direct of indirect verlichte signs en logo’s voorzien in de noodzakelijke herkenningswaarde om succesvol te zijn: van onopvallend klein tot indrukwekkend groot en van robuust en krachtig tot elegant en sierlijk.

Afhankelijk van het profiel en het doel van de lichtreclame is deze uit te lichten door middel van ECO-light of LED-verlichting. Maar ook onverlicht is uiteraard een optie. Voor een exclusieve en stijlvolle uitstraling zijn handgemaakte doosletters uit RVS het summum, terwijl de profielen Signled 3 en 5 uitblinken in het motto ‘klein maar zeer fijn’.

Doosletters in het kort

- Leverbaar in aluminium, RVS of kunststof
- Leverbaar (in)direct verlicht of onverlicht
- Verlichting d.m.v. ECO-light of LED’s
- Zeer snelle levertijden
- Stijlvol en exclusief
- Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen
- Aluminium en kunststof profielen gespoten in elke gewenste RAL-kleur

Kleuren en diktes dienen ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Platimex Reclame & Beletteringen is u graag van dienst om de mogelijkheden van doosletters voor uw bedrijf te bekijken.