0297-255688info@platimex.nl

Topkwaliteit carwrapping voor eerlijke prijzen

U bent hier

Carwrapping: goede lakbescherming voor uw auto

‘Carwrappen’ is de nieuwste trend op het gebied van lakbescherming.
Door uw auto in te pakken in een speciaal soort vinyl wordt deze beschermd tegen krasjes, steenslag, strepen en weersinvloeden. Deze folie kan transparant zijn, maar ook één kleur hebben of een fotoprint, bijvoorbeeld van uw bedrijfslogo

Bijzondere carwrap als reclame-uiting

Door nieuwe technieken en folies is het tegenwoordig mogelijk om de mooiste reclame op auto’s te zetten. Ons advies aan bedrijven is vaak: hoe gekker, hoe beter. Door een opvallende carwrap van uw bedrijfswagen zijn alle ogen immers ook onderweg op uw onderneming gericht. Een betere reclame-uiting kunt u zich niet wensen…

Met carwrapping blijft uw auto als nieuw

Carwrapping is een unieke methode om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien of om er een uniek exemplaar van te maken, zonder een kostbare spuitbeurt.
De folie die u kiest voor de carwrap gaat minimaal vijf jaar mee. Als deze weer wordt verwijderd, komt de oorspronkelijke autolak onder de carwrap vandaan. Perfect voor een hogere waarde als u uw wagen gaat verkopen of inruilen.

Carwrapping ook als plaatselijke lakbescherming

Carwrapping is ook zeer geschikt om de lak van uw wagen op gevoelige onderdelen te beschermen. Vooral bij bedrijfswagens is het een goed idee om als extra bescherming een transparante steenslagfolie te monteren.
Door de huisstijlkleur van uw onderneming als carwrap op uw nieuwe bedrijfswagen aan te brengen en bij verkoop te verwijderen, wordt het ook makkelijker om deze wagen later weer te verkopen of in te ruilen.

Vele mogelijkheden voor carwrapping

Bij Platimex Reclame & Belettering beschikken we over een zeer breed assortiment aan vinylkleuren. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals mat, glans, pearl, metallic, brushed of carbon. Ook een full colour afbeelding of foto is mogelijk.
Voor de uitvoering van de carwraps maken wij gebruik van 3M producten waardoor de kwaliteit gegarrandeerd is.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden voor carwrapping?

Wilt u weten wat carwrapping voor uw auto kan doen en wat onze prijzen zijn? Neem voor meer informatie en advies over carwrapping contact op met Platimex Reclame & Belettering. Dit kan via onze contactpagina of door ons te bellen op 0297-255 688.

Kijk ook eens naar enkele van de door ons uitgevoerde carwrap projecten!

Carwrapping en de RDW

Als u de kleur van de auto aanpast middels een Carwrap vinyl dient u een kosteloos nieuw kenteken aan te vragen bij de RDW. Op onze speciale pagina vertellen wij u hier alles over.