0297-255688info@platimex.nl

Autoglasfolie biedt veiligheid en comfort

U bent hier

De ontwikkelingen en innovaties op autogebied zijn een constant en doorlopend proces.

De meest concrete verbeteringen betreffen veiligheid. Veiligheid voor zowel de inzittenden als medeweggebruikers; niet geheel onbelangrijk dus! Vandaag de dag is een auto zonder ABS en een meervoud aan Airbags haast ondenkbaar, gelukkig!

Als u morgen een nieuwe auto koopt, zit deze boordevol elektronische beveiligingen.
Eigenlijk is er (afgezien van de bestuurder) maar één zwakke schakel aan uw voertuig en dat zijn uw autoruiten. De veiligheid van uw auto is door en door getest; kreukelzones, ABS, airbags… Designers ontwerpen luxe auto's, waarbij het zicht rondom van groot belang is.

Nou is dat uitzicht ook erg prettig. Maar denkt u zich eens in wat er kan gebeuren als het gevaar recht op u afkomt! Bij de crashtests van Euro-NCAP houdt men namelijk géén rekening met de schade tijdens een ongeval veroorzaakt door uw autoruiten

Daar is gelukkig een oplossing voor! Autoglasfilm!

Platimex geeft u graag een indruk van hoe u veilig, stijlvol, comfortabel en bovenal onbezorgd kunt deelnemen aan het verkeer. Ontdek de ongekende voordelen van Autoglasfilm.

Glasfolie biedt u:

• veiligheid
• inkijk- en inbraakwering
• UV- en warmtewering
• styling
• kwaliteit en service

Ons glasfilm wordt uitsluitend aangebracht door geautoriseerde dealers. Dit zijn professionals met een gedegen opleiding en verstand van zaken. Zij zijn uw garantie voor een hoogwaardig en een vakkundig gemonteerd product